HEOS on perinyt 100 vuotta innovaatiota.

Jos siitä kuuluu ääni, me teemme sellaisia.

Perustanamme on loputon innovatiivinen ammattitaito ja laatu, ja olemme usein olleet ensimmäisiä audioinnovaatioiden kanssa. Kukin HEOS-järjestelmä on intohimolla rakennettu Denonilla ja koostuu säntillisesti suunnitelluista osista, jotka toimivat harmoniassa keskenään ja tuottavat suorituskykyä, joka musiikinharrastajat himoitsevat ja ansaitsevat.

HEOS HI-RES

HEOS kaiuttimet, HEOS Link sekä HEOS Amp tukevat nyt korkearesoluutioisia äänitiedostoja verkon ja USB-liitännän kautta, joten voit nauttia erittäin korkealaatuisesta äänestä kotonasi. Kuuntele pakkaamattomia WAV (PCM), ALAC (Apple Lossless Audio Codec) ja FLAC (Free Lossless Audio Codec) musiikkitiedostoja jopa 24-bit/192 kHz tarkkuuteen asti, ja studiolaatuisia DSD-tiedostoja (SACD:n käyttämä formaatti) jopa 2.8MHz ja 5.6MHz formaateissa.

Audiofiilin luokitussynkronointi

Mikrosekunneilla on merkitystä: Jotta useilla HEOS-soittimilla voidaan tuottaa todellinen audiofiilin kuuntelukokemus, kukin HEOS-soitin on synkronoitava todella tarkasti. Vuosien tarkan tutkimuksen ansiosta HEOS toimittaa vertaansa vailla olevan synkronoinnin mikrosekunneissa.

Upea
ammattitaito

HEOS on tuote, jonka taustalla on pakkomielle ääneen ja rakkaus musiikkiin. Talon sisäiset teknikkomme ovat työskennelleet yhdessä ja valinneet käsin kaikki kriittiset komponentit, jotka tekevät oman osansa ylistettyjen muotoilijoidemme tekemän ainutlaatuisen kauneuden sisällä.

100 years of
Sound Innovation

Käytämme evästeitä tarjotaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.