HEOS 7 HS2

 • UUTTA Bluetooth® sisäänrakennettuna
 • UUTTA Korkearesoluutioisen äänen tuki
 • Paras mahdollinen suorituskyky langattomasta kaiuttimesta
 • 2 mukautettua diskanttikalottia ja keskiäänikaiutinta sekä suuri subwoofer ja 2 suurta elementtiä, jotka saavat tehonsa 5 erilliseltä D-luokan vahvistimelta
 • Laadukkaista materiaaleista valmistettu, kuten harjatusta metallista tehty pääliosa

  Vaihda väriä:

Ominaisuudet - HEOS 7 HS2

 
Suurempi on parempi kun on aika juhlia.

Ihanteellinen suuriin huoneisiin ja avoimille alueille, kuten olohuoneisiin, terasseille tai avoimesti suunniteltuihin taloihin.


Tämä suuri kaiutin on valikoiman huippu niille, jotka vaativat parasta, suurinta, äänekkäintä. Se toistaa musiikkia pilvestä, puhelimeen tai taulutietokoneeseen tallennettua musiikkia sekä USB- ja NAS-lähteitäkin. Nyt voit toistaa musiikkisi myös Bluetoothin kautta. Alkaa jo kuulostaa juhlalta, eikö niin?


Mahtavaa suoritustehoa varten muotoiltu HEOS 7 on viimeistelty kauniisti aidoilla materiaaleilla, mukaan lukien harjattu metallihuippu. Se sisältää myös viisi mukautettua ohjainta, kaksi elementtiä, viisi D-luokan vahvistinta, joita kaikkia ohjaa huippuluokan digitaalinen signaalinkäsittely.

 • Täyttää suuret huoneet vaivattomasti valtavalla äänellä
 • Huippuluokan studioista peräisin oleva äänen optimointi takaa huippulaadukkaan äänen
 • Toistaa nyt myös korkearesoluutioista musiikkia
 • Suoratoista suosikkimusiikkipalveluistasi kuten Spotify, Deezer tai TuneIn
 • Ilmainen HEOS-sovellus iOS, Android ja Kindle Fire laitteisiin
 • Suoratoista musiikkia, joka on tallennettu paikallisesti iOS- tai Android-älypuhelimeen tai -taulutietokoneeseen.
 • USB-liitin ja aux-tuloliitin mahdollistavat toiston näistä lähteistä yhdelle tai useammalle HEOS-soittimelle täydellisesti synkronoituna.
 • Sisäinen kaksikaistainen langaton yhteys toimii tavallisten langattomien kotiverkkojen kanssa
 • Äänenvoimakkuuden säätö- ja mykistyspainikkeet, mykistyksen merkkivalo, monivärinen tilan merkkivalo
 • Kuulokelähtö vain HEOS 7:ssä
 • Ethernet-liitin langallista verkkoliitäntää varten
 • Basson ja diskantin säätimet
 

Kaikissa HEOS kaiuttimissa:

MONIHUONEÄÄNI

Jokaisessa huoneessa voi olla oma HEOS äänensä. Tai voit soittaa yhden kappaleen kaikkialla. Monihuone tarkoittaa monia mahdollisuuksia.
Lue lisää

SOVELLUKSET JA SUORATOISTOPALVELUT

Musiikkia pilvipalveluista, suoratoistopalveluista ja musiikkikirjastostasi - kaikki suosikkilähteesi ovat tuettuna tässä ilmaisessa sovelluksessa.
Lue lisää

USKOMATON ÄÄNENLAATU

Ei ole vahinko että HEOS kaiuttimet tuottavat loistavan äänen. Yli 100 vuoden kokemuksen omaavan Denoin insinöörit ovat suunnitelleet kaiuttimet.
Lue lisää

HELPPO ASENTAA

Et uskokaan kuinka nopeasti voit kuunnella HEOS kaiuttimiasi. Laita kaiuttimet paikoilleen ja voit aloittaa musiikin kuuntelun minuuteissa. Se on todellakin niin helppoa.
Lue lisää

Tekniset tiedot - HEOS 7 HS2

Yleistä

Toimii parhaiten large rooms and open areas such as living rooms, patios, or open-floor-plan homes.

Kaiutinelementit two tweeters, two mid-woofers, and one woofer

Kotelon tyyppi two passive radiators

Vahvistinkanavat 5

3.5mm äänitulo Yes (1)

USB port for direct connection of stored music Yes (1)

Langallinen verkko Ethernet Jack (1)

Langaton verrko 802.11a/b/g/n/ac standard on 2.4GHz and 5Ghz bands

3.5mm kuulokelähtö Yes (1)

Kierrekiinnitys seinä/kattotelinettä varten No

Sijoitus Horizontal

Lataukset - HEOS 7 HS2

pdf file
Käyttöohje verkossa
pdf file
Specification Sheet - English

1,78 MB
08.16.2015

pdf file
Quick Start Guide - English

3,11 MB
09.08.2014

Arvostelut ja palkinnot - HEOS 7 HS2

Awards
Audio Vision
"Denonin monihuonejärjestelmä HEOS ei osoita heikkouksia. […] Monipuolisempi järjestelmä on lähes mahdottomuus. […] Esimerkillinen: Denonin avulla voit myös kytkeä olemassa olevat kaiuttimet ja stereojärjestelmän monihuonekonseptiin.”
lite
“Koetusti hyvä: Denonin HEOS on jälleen odotusten arvoinen – ja vähän enemmän. Voimakas, yksityiskohtainen, erinomainen – todella korkean tason suoritus, niin äänen kuin ulkonäönkin puolesta.”
Pocketlint
”Jos suunnittelet hankkivasi monihuonejärjestelmän, joka pystyy toistamaan käytännössä kaikkia musiikkipalveluita ja tiedostotyyppejä – mukaan lukien parhaan korkearesoluutioisen häviöttömän musiikin – et löydä paljon parempaa vaihtoehtoa kuin parannellun Denon HEOS HS2:n.”
T3
”Me rakastamme HEOS 7 HS2:n ulkonäköä, me rakastamme sitä mukaansatempaavaa ääntä, jonka se luo pikkuruisesta kotelostaan, ja me rakastamme yksinkertaista sovellusta ja helppoa asennusta, jotka kuuluvat pakettiin. Tämä on vuoden 2017 paras langaton kaiutin.”
Tuexperto
HEOS HS2 – vuoden paras Wi-Fi-järjestelmä Espanjassa. Japanilainen korkealaatuisesta äänestä tunnettu yritys on luonut HEOS-tuoteperheen, jonka tavoitteena on tarjota niin laaja valikoima, ettei mikään olisi kontrollisi ulottumattomissa.
AV Magazin
”Denonin langaton kaiutin HEOS 7 jättää ensiluokkaisen vaikutelman AV-Magazinin testissä. Sen soundissa on bassoa ja runsaasti yksityiskohtia, joten se soveltuu kaikentyyppiselle musiikille. Intuitiivinen sovellus ja monipuoliset ominaisuudet kruunaavat HEOS:n vahvan monihuone-esityksen.”
Modern HiFi
”Toisen sukupolven HEOS 7 jatkaa vakuuttavalla linjalla helpon käyttöönoton, intuitiivisen sovelluksen ja yllättävän upean äänenlaatunsa ansiosta. HEOS toistaa myös HD-laatuista ääntä ja sisältää Bluetoothin, mikä tekee siitä vieläkin monipuolisemman.”
T3 - HEOS System
"Taistelu Denonin ja Sonoksen välillä on verinen […] HEOS on yhä kokonaisuutena paras monihuonejärjestelmä […] Äänentoisto on huimaava, ja sovellus toimii kuin ajatus."
Trusted Reviews

"Suuri huoneentäyttävä ääni hienostuneilla yksityiskohdilla."

M3-Award

“Yksinkertaisesti loistava tuote!”

AV Forums

Denon's HEOS multiroom system marks an excellent debut into this particular market by the Japanese manufacturer and the overall combination of quality, flexibility and performance marks it out amongst all the competition. HEOS manages to deliver the overall levels of performance that make it worthy of a highly recommended award

WHAT HI-FI?

One of the most well-equipped contenders to take on Sonos at the game it knows so well. It's similarly priced, equally stylish, wonderfully simple to use and includes a few great features that, as yet, Sonos has overlooked.

AREA DVD

“HEOS tarjoaa erinomaista akustista suorituskykyä, helpon asennuksen ja joustavuutta. Asentajille HEOS on erityisen kiinnostava ja ajurituki tulee löytymään Crestron, Control4, RTI ja …”. “Lippulaiva HEOS 7 sopii mainiosti isompiin olohuoneisiin ja täyttää ne voimakkaalla ja täyteläisellä äänellä.“ “ Kaikki komponentit tarjoavat elävyyttä ja dynamiikkaa. Basso on tukeva mutta hyvin tasapainossa. Voittaja on HEOS 7 jossa voimaa on niin paljon että saatat etsiä subwooferia huonekalujen alta.“

EISA-palkinto Denon HEOS monihuonejärjestelmälle

“Denon HEOS-mallisto tarjoaa kaikki tarvittavat komponentit vaikka koko kodin kattavaan, monipuoliseen langattomaan äänentoistojärjestelmään. Järjestelmä sisältää useita plug & play -tyyppisiä hyvä-äänisiä kaiutinyksiköitä – HEOS 1, 3 5 ja 7. HEOS Amp ja HEOS Link mahdollistavat muidenkin kaiuttimien tai ohjelmalähteiden kytkennän järjestelmään. HEOS HomeCinema on taas sarjaan kuuluva soundbar-kaiutin ja HEOS Extend on täydellinen tapa parantaa Wi-Fi verkon kuuluvuutta langatonta musiikin toistoa varten. Koko järjestelmää hallitaan ja käytetään helppokäyttöisellä HEOS-sovelluksella (Android ja iOS), tarjoten muun muassa Spotify, Tidal ja Deezer -suoratoistopalvelut sekä TuneIn-internet-radion. Kaiuttimet kykenevät yllättävän syvään bassontoistoon, tasapainoiseen keskiääneen ja huoneen täyttävään energiaan. HEOS on täydellinen tapa levittää laadukasta ääntä ympäri kodin.

HEOS on testivoittaja T3 julkaisussa ja saavutti Platinum Award palkinnon

“HEOS by Denon on valintamme monihuonejärjestelmäksi. Musikaalinen ja täynnä ominaisuuksia kuten USB-toisto, terästettynä toimivalla sovelluksella, järjestelmä on loistava suorittaja!”

UKK - HEOS 7 HS2

 • MIKÄ ON HEOS BY DENON?
  HEOS by Denon on langaton usean huoneen äänijärjestelmä, joka koostuu koko talollesi tarkoitettujen loistavalta kuulostavien musiikkisoittimien perheestä. Tämä on ilmainen sovellus, jolla voit ohjata niitä iOS- tai Android-puhelimella tai -taulutietokoneella. Voit nauttia musiikin suoratoistopalveluista, internetradiosta ja omista musiikkikokoelmistasi, ja asentaminen sujuu kuin tanssi....Lisää
 • MIKÄ EROTTAA HEOS-KAIUTTIMET MUISTA LANGATTOMISTA KAIUTTIMISTA?
  HEOS on todellinen monen huoneen järjestelmä. Voit soittaa samaa kappaletta kaikissa huoneissa tai valitsemassasi huoneiden yhdistelmässä, tai vaikkapa eri kappaleen joka huoneessa. Nämä ovat selkeitä etuja verrattuna muihin langattomiin järjestelmiin, kuten Airplay ja Bluetooth. HEOS käyttää tavallista kodin langatonta tekniikkaa, joten voit käyttää nykyistä reititintäsi ilman tarvetta uusille laitteille, kuten siltauslaitteelle. Langaton kantama ja äänenlaatu ovat paljon Bluetoothia parempia ja kaikki verkon laitteet, jotka voivat käyttää ilmaista HEOS-sovellusta, voivat ohjata kaikkia kaiuttimia. Vain HEOSin mukana tulee Denonin 100 vuoden audio-asiantuntevuus.... Lisää
 • MITÄ EROA ON 4 HEOS -KAIUTTIMILLA?
  HEOS 1 kaiuttimen kotelointi on kosteussuojattu, tehden kaiuttimesta ideaalin ratkaisun kosteisiin tai höyryisiin tiloihin kuten kylpyhuoneet. HEOS 3 on kaksoiselementtikaiutin, jossa on 2 D-luokan vahvistinkanavaa, jotka ovat ihanteellisia pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin. HEOS 5 on viiden elementin kaiutin, jossa on 4 aktiivista elementtiä (kaksi keskiwooferia, kaksi diskanttikaiutinta), jotka saavat virtaa 4 D-luokan vahvistinkanavalta, sekä passiivielementti. Se on ihanteellinen keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin. HEOS 7 sisältää 7 elementtiä, mukaan lukien kaksi keskiwooferia, kaksi diskanttikaiutinta ja aktiivisen subwooferin, jotka saavat virtaa 5 D-luokan vahvistinkanavalta, sekä kaksi passiivielementtiä. HEOS 7 sisältää kuulokelähdön. Suoratoistotoiminnot sekä USB- ja Aux-tulot ovat identtisiä kaikissa malleissa.... Lisää
 • MIKÄ HEOS-KAIUTIN ON OIKEA HUONEESEENI?
  Kaikki HEOS-kaiuttimet tarjoavat loistavan musiikkielämyksen. Yleisesti HEOS 7:ää suositellaan suuriin huoneisiin ja avoimiin alueille, kuten olohuoneisiin, patioille, avoimiin huoneyhdistelmiin tai ihmisille, jotka haluavat syvimmän basson ja suurimman tehon; HEOS 5:ttä suositellaan keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin, kuten ruokailuhuoneisiin, suuriin makuuhuoneisiin ja toimistoihin tai pieniin olohuoneisiin; ja HEOS 3:a suositellaan pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin, kuten makuuhuoneisiin, toimistoihin ja keittiöihin.... Lisää
 • MITÄ MUUTA TARVITSEN, JOTTA TÄMÄ TOIMII KOTONANI?
  Sinun on ladattava ilmainen HEOSbyDenon-sovellus iPhoneen, iPadiin tai iPodiin, jossa on iOS 5 tai uudempi, tai Android-älypuhelimeen tai -taulutietokoneeseen, jossa on Android 2.3 tai uudempi. Tarvitset langattoman verkon ja Internet-yhteyden sekä mobiililaitteen, joka on liitetty langattomaan verkkoon... Lisää
 • MITÄ MUSIIKKILÄHTEITÄ HEOS TUKEE?
  Spotify, TuneIn, Deezer, Napster, Mood Mix, SoundCloud tai TIDAL ja lisää on tulossa. Lisäksi musiikki, joka on tallennettu puhelimeen tai taulutietokoneeseen, USB-tallennustilaan sekä analogiset lähteet. Lisää
 • VOINKO KÄYTTÄÄ KAHTA HEOS-KAIUTINTA STEREOPARINA?
  Voit käyttää kahta HEOS 1, kahta HEOS 3, kahta HEOS 5, tai kahta HEOS 7 kaiutinta stereoparina.Lisää
 • KUINKA MONTA HEOS-KAIUTINTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ KERRALLA?
  Järjestelmä tukee enintään 32 HEOS-musiikkisoitinta verkossa kerralla. Lisää
 • MIKÄ ON ILMAINEN HEOS-TILI JA MITÄ ETUJA SIITÄ ON?
  HEOS-tili muistaa kaikki asetuksesi ja mieltymyksesi, kuten musiikkipalveluiden kirjautumiset ja HEOS-soittoluettelon. Kun haluat lisätä useita älypuhelin- tai taulutietokoneohjaimia järjestelmääsi, sinun tarvitsee vain kirjautua kultakin laitteelta HEOS-käyttäjänimellä ja -salasanalla. Saat välittömästi kaikki musiikkipalvelut ja HEOS-soittoluettelot uuteen ohjaimeen. Tuemme myös useita HEOS-tilejä yhdessä kotitaloudessa. Täten kukin perheen jäsen voi nauttia omasta Pandora- tai Spotify-tilinsä tms. tiliasetuksistas ja silti jakaa samat kaiuttimet kotona.... Lisää
 • MISTÄ VOIN OSTAA HEOS-JÄRJESTELMÄN?
  Valtuutetut HEOS-jälleenmyyjät voit katsoa seuraavasta linkistä HEOS-verkkosivustolta: Jälleenmyyjät.

Vertailu - HEOS 7 HS2

Malli
HEOS 7 HS2
Yleistä
Toimii parhaiten
large rooms and open areas such as living rooms, patios, or open-floor-plan homes.
pienissä ja keskikokoisissa huoneissa ja sisältää kosteussuojan joten kaiutin toimii myös kylpyhuoneessa.
pieissä ja keskikokoisissa huoneissa kuten makuuhuoneet, kotitoimistot ja keittiöt.
Kaiutinelementit
two tweeters, two mid-woofers, and one woofer
kaksi täyden taajuuskaistan
kaksi täyden taajuuskaistan
Kotelon tyyppi
two passive radiators
suljettu
portilla
Vahvistinkanavat
5
2
2
3.5mm äänitulo
Yes (1)
Kyllä (1)
Kyllä (1)
USB port for direct connection of stored music
Yes (1)
Kyllä (1)
Kyllä (1)
Langallinen verkko
Ethernet Jack (1)
Ethernet-liitäntä (1)
Ethernet-liitäntä (1)
Langaton verrko
802.11a/b/g/n/ac standard on 2.4GHz and 5Ghz bands
802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla
802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla
3.5mm kuulokelähtö
Yes (1)
Ei
Ei
Kierrekiinnitys seinä/kattotelinettä varten
No
Kyllä
Kyllä
Sijoitus
Horizontal
Vaakatasoon
Vaaka- tai pystyasentoon