HEOS SUBWOOFER

Tämä langaton subwoofer lisää syvän ja voimakkaan basson HEOS-järjestelmääsi luokkansa parhaalla äänellä. Sopii jokaiseen huoneeseen ja asetukseen.

 

TEHOSTA BASSOA.

Järisytä maailmaasi elokuvilla ja musiikilla – langattomasti. HEOS Subwoofer lisää äänimaailmaan tuntuvan bassotoiston. Tehokkaan vahvistuksen ja optimoitujen elementtien ansiosta se tehostaa koko HEOS-sarjaa: HEOS-kaiuttimia, HEOS Baria, HEOS AVR:ää, HEOS Ampia ja HEOS Linkiä.

AINA TÄYDELLINEN YHTEENSOPIVUUS.

 • 1.1
 • 2.1
 • 3.1
 • 5.1

1.1-asetus: langaton HEOS Subwoofer + 1 valinnainen langaton HEOS-kaiutin

 • TÄYDELLINEN ÄÄNI HELPOSTI.

  HEOS Subwooferin käyttöönotto käy minuuteissa. Liitä se vain kotiverkkoosi ja muihin HEOS-laitteisiisi. Hetken päästä järisytät maailmaasi tuntuvalla bassolla. Ääntä hallitset HEOS sovelluksella. Se on oikeasti niin helppoa.

 • LIITÄ HEOS BAR LANGATTOMASTI.

  Saat huoneen täyttävää ääntä, kun liität HEOS Barin HEOS Subwooferiisi. Luot samalla henkeäsalpaavan 3.1-asetuksen – langattomasti, totta kai.

 • YMPÄRÖI ITSESTI 5.1-KOTITEATTERIÄÄNELLÄ

  Jos yhdistät HEOS Subwooferin HEOS Barin ja minkä tahansa kahden HEOS-kaiuttimien kanssa, saat käyttöösi fantastisen langattoman 5.1-surround-järjestelmän.

TUNNE USKOMATON
HEOS-KOKEMUS.

Yhdistä HEOS Subwoofer minkä tahansa HEOS-laitteen kanssa ja saat koko kotiisi bassontoiston, joka tuntuu luissa ja ytimissä. Striimaa eri musiikkia eri huoneisiin tai samaa musiikkia jokaiseen huoneeseen. HEOS sovelluksen ansiosta valinta on sormiesi ulottuvilla.

 

KAUNEUS KULKEE SUVUSSA.

HEOS-perheeseen kuuluvan HEOS Subwooferin uniikki muotoilu ja tyylikäs mattamusta viimeistely tekevät siitä näyttävän ilmestyksen. Langattomuuden ansiosta voit sijoittaa sen mihin vain – pystyyn tai vaakaan. Jos et halua esitellä tyylikästä subwooferiasi, voit myös sujauttaa sen sohvan alle ja nauttia sen tehosta.

 

SELKEÄ JA EROTTUVA BASSO.

Kaksi kustomoitua 5,25" bassoelementtiä yhdistettynä hienostuneeseen D-luokan vahvistimeen luovat puhtaan ja selkän, mutta kuitenkin iskevän basson. Yksinoikeudelliset DSP-algoritmit tuottavat matalataajuista vastetta koko dynaamisella vastealueella. HEOS sovelluksesta löydät asetukset eri konfiguraatioille ja tilanteille. Asetuksista löytyy mm. dialogin selkeyttäjä ja yömoodi, jotka ovat integroitu HEOS Bariin. Kun laitteita käytetään yhdessä, HEOS Subwoofer mukautuu näihin asetuksiin.

 

JAA MUSIIKKIASI MISSÄ HALUAT.

Soita omaa musiikkikokoelmaasi läpi HEOS-ekosysteemin. Jopa korkearesoluutioisena. HEOS-järjestelmä tukee kaikkia suosituimpia suoratoistoformaatteja. Hallitse jokaisen huoneen musiikkia HEOS sovelluksen avulla. Kaikki parhaat musiikkipalvelut ovat täysin integroituja. Aseta tunnelma, joka sopii tilanteeseen täydellisesti.

KAIKISSA HEOS-TUOTTEISSA:​

Monihuoneääni

Joka huoneessa voi olla oma HEOS-äänensä. Tai voit yhdistää monta kaiutinta ja täyttää koko talon samalla kappaleella. Monta huonetta, monta vaihtoehtoa.
Lue lisää

Sovellus & suoratoistopalvelut

Musiikkia pilvestä, suoratoistona ja omasta kirjastostasi — ILMAINEN sovellus tukee kaikkia lempilähteitäsi.
Lue lisää

Uskomaton äänenlaatu

Ei ole sattumaa, että HEOS-kaiuttimet toistavat puhdasta ääntä. Niiden suunnittelijat ovat Denonin asiantuntijoita, jotka ovat kehittäneet audioalan innovaatioita jo yli 100 vuoden ajan.
Lue lisää

Helppo käyttöönotto

On uskomatonta, kuinka nopeasti voit ottaa käyttöön HEOS-kaiuttimesi. Aseta kaiuttimet paikoilleen, ja kuuntelet musiikkia jo minuuttien päästä. Se on oikeasti niin helppoa.
Lue lisää

 

Tekniset tiedot

Äänijärjestelmä
Kaiutinkokoonpano

Kaksi kustomoitua 5,25" kaiutinelementtiä
Hienostunut ja tehokas D-luokan vahvistin
Matalaresonanssinen kotelo
Optimoitu refleksiputki

Säädöt

Subwooferin taso
Tehtaalla optimoitu jakosuodinasetus jokaiselle konfiguraatiolle
Lisäasetukset vaativille käyttäjille, mukaan lukien jakosuodin- ja vaiheasetukset

Yhdistettävyys

HEOS Subwoofer voidaan yhdistää seuraavien tuotteiden kanssa:
HEOS Bar
HEOS AVR
HEOS Amp ja HEOS Link
Kaikki HEOS-kaiuttimet (yksittäiset tai stereoparit)

Musiikkilähteet
Musiikkitilauspalvelut

HEOS sovelluksen kautta voit valita mieleisesi useasta palvelusta kuten Spotify, Rhapsody, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MOOD:MIX ja muista, jotka tarjoavat DRM-vapaita kappaleita. Lisää palveluita tulossa.*

Internet Radiokanavat

Valitse lempiradiokanavasi ja kuuntele MP3-, AAC- and WMA-tiedostoja (TuneIn-palvelun kautta).

Yhteensopivat musiikkiformaatit

WMA: 192kbps asti
AAC and MP3: 320kbps asti
FLAC, WAV and ALAC:
24-bit/192kHz asti
DSD 5,6 MHz

Yhteensopivat kuvaformaatit

HEOS sovellus tukee JPG-, PNG-, BMP- and GIF-kuvaformaatteja.

Yhteensopivat USB-muistit

HEOS Subwoofer tukee USB-muisteja suoraan USB-liittimen kautta. Musiikkia voidaan toistaa minkä vain HEOS-verkossa olevan kaiuttimen kautta.

*Musiikkipalveluiden saatavuus voi vaihdella alueittain. Kaikki palvelut ei välttämättä ole saatavilla ostohetkellä. Musiikkipalveluiden toimittajat voivat lisätä tai poistaa tuotteitaan. Osoitteessa https://www.denon.fi/fi/musicservices näet tuoreimmat ilmoitukset.

Verkkotoiminnot
Langaton yhteys

Liity olemassa olevaan langattomaan verkkoon nopeasti ja helposti. HEOS Subwoofer tukee uusimpia 802.11-verkkoja (myös tuplakaistaiset "N", "AC") luotettavinta verkkoyhteyttä varten.

Langallinen yhteys

Liity kotisi tai toimistosi lähiverkkoon RJ-45-liitännän kautta.

Yleistä
Virtalähde

230 Volt AC, 50 Hz

Laatikon sisältö

HEOS Subwoofer, pikaopas, 3.5mm asennuskaapeli, virtajohto, Ethernet-kaapeli, jalat pystysijoitusta varten

Ohjaimet & indikaattorit

Äänenvoimakkuus ylös/alas (+, -)
äänenvaimennus
vaimennuksen LED-ilmaisin

Paino

10.1 kg

Monen kielen tuki

Englanti, ranska, espanja

Mitat (L x K x S)

Pystyyn asetettuna:
172 x 404 x 438 mm

Käyttölämpötila

5-35 °C

Tuotteen viimeistely

Musta

Palkinnot & videot

 • Denonin vaikuttava kotiteatterijärjestelmä sisältäen HEOS Barin, Subwooferin ja 2 kpl HEOS 1 kaiuttimia testattiin iTAVISENin toimesta.
  ”Jos etsit langatonta surround-järjestelmää, jossa on hyvät suoratoistomahdollisuudet ja hinta ei ole ongelma, Denonin HEOS on erinomainen valinta. Sen ääni on aivan fantastinen.”
 • ”Neljän HDMI-tulon ja Dolby- sekä DTS-tuen ansiosta HEOS Bar on yksi markkinoiden täydellisimmistä soundbareista. Lisäämällä subwoofer ja langattomat takakaiuttimet elokuvakokemuksista saadaan entistä viihdyttävämpiä; voimme nauttia lähes elokuvateatterin veroisesta leffakokemuksesta kotonamme. Yksi olennainen syy on mahdollisuus säätää takakaiuttimien ja subwooferin etäisyys. Stereomusiikkikin toimii mahtavasti ja subwoofer integroituu erittäin hyvin. Sonos on kohdannut vertaisensa!”
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 15ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Lataukset

 • Nimi
  Päiväys
  Koko
  Tiedostotyyppi
  Toiminto
 • HEOS Subwoofer tuotetiedot
  03.13.2017
  2,04 MB