HEOS BAR

HEOS Barin poikkeuksellinen suorituskyky kohentaa järjestelmäsi ääntä TV:tä tai Blu-ray-elokuvaa katsellessa, säilyttäen samalla soundbar-kaiuttimen elegantin muotoilun – ja tuoden mahdollisuuden musiikin suoratoistoon.

 

KOHOTIMME
RIMAA.

Sijoitat HEOS Barin sitten tasolle tai asennat seinään, saat sillä kotiisi jännittävän HD-kotiteatterin ja upeaa musiikin suoratoistoa. Murra äänivallit ja täytä huone äänellä, jonka TV:si ansaitsee. HEOS Barin poikkeuksellinen suorituskyky perustuu loistavaan signaaliprosessointiin ja vahvistimeen sekä yhdeksään korkealuokkaiseen kaiutinelementtiin. Se on hyvä lisä jopa suurimmille TV-näytöille. Neljän 4K-yhteensopivan HDMI-liittimen ansiosta voit käyttää HEOS Baria jopa useamman äänilähteen kotiteatterissa. HEOS-integraatio pitää huolen siitä, etä voit myös kuunnella haluaamasi musiikkia langattomasti.

VALITSE SUOSIKKIASETUKSESI.

 • 3.0
 • 3.1
 • 5.1

3.0-asetus: vasen, oikea ja keskikanava sekä mahdollisuus virtuaaliseen surround-ääneen

 • TÄYDELLINEN ÄÄNI HELPOSTI.

  Asetukset ja käyttö ovat helppoja. Liitä vain HEOS Bar televisiosi HDMI ARC -sisääntulo. Minuuttien päästä soundbar on valmis soimaan. Voit hallita kotisi äänimaailmaa HEOS sovelluksella tai ohjata HEOS Baria TV:si kaukosäätimellä. Helppoa, eikö?

 • LISÄÄ HEOS SUBWOOFER LANGATTOMASTI.

  Saat järisyttävän bassontoiston yhdistämällä HEOS Subwooferin HEOS Bariin ja luot henkeäsalpaavan 3.1-asetuksen – ilman välijohtoja.

 • YMPÄRÖI ITSESI 5.1-ELOKUVAÄÄNELLÄ

  HEOS Barin virtuaaliset surround-äänet ovat jo itsessään vaikuttavia. Jos kuitenkin lisäät langattoman HEOS Subwooferin ja parin langattomia HEOS-kaiuttimia, uppoat keskelle elokuvan joka kohtausta.

KOE USKOMATON
HEOS-ÄÄNIMAAILMA.

Liitä haluamasi HEOS-laite ja paranna kotisi äänimaailmaa. Suoratoista musiikkisi haluamassasi huoneessa tai samaa musiikkia kaikissa huoneissa kotiverkkosi kautta. Jaa lempikappaleesi Bluetoothin® kautta. Kaikki tämä sormiesi ulottuvilla intuitiivisen HEOS sovelluksen ansiosta.

 

MIELLYTTÄÄ KORVIASI JA SILMIÄSI.

HEOS Bar sopii tyyliisii, huoneeseesi ja ennen kaikkea televisioosi. Se on suunniteltu parantamaan suurimpien, vähintään 50-tuumaisten televisioiden ääntä - ja näyttämään sivistyneeltä sitä tehdessään.

 

KOHTAA 4K ULTRA HD

HEOS Bar on varautunut tulevaisuuteen tuoreimmilla HDMI-standardeilla. Neljän HDMI 2.0a/HDCP 2.2 -sisääntulon kautta voit nauttia elokuvista 4K Ultra HD -laatuisena. Jos TV:ssäsi on rajalliset 4K vaihto-ominaisuudet, ei hätää. Liitä vain 4K-lähteesi suoraan soundbariin. Parasta monikanavaääntä varten HEOS Bar tarjoaa luokkansa monipuolisimman ääniformaattituen, mukaan lukien Dolby TrueHD:n ja DTS-HD Master Audion. HEOS Bar tukee myös HDR-videoformaatteja HDR10 ja Dolby Vision. Dolby Vision muokkaa kotiteatteri- ja pelikokemusta uskomattomalla kontrastilla ja värillä.

​​ 

JAA MUSIIKKISI MISSÄ VAIN.

Soita henkilökohtaista musiikkikokoelmaasi koko HEOS-ekosysteemissä. Jopa korkearesoluutioisena. HEOS Bar tukee kaikkia yleisimpiä suoratoistoformaatteja. Hallitse jokaisen huoneen musiikkia HEOS Appin avulla. Kaikki suosituimmat musiikkipalvelut ovat täysin integroituja. Aseta tilanteeseen täydellisesti sopiva tunnelma.

KAIKISSA HEOS-TUOTTEISSA:​

Monihuoneääni

Joka huoneessa voi olla oma HEOS-äänensä. Tai voit yhdistää monta kaiutinta ja täyttää koko talon samalla kappaleella. Monta huonetta, monta vaihtoehtoa.
Lue lisää

Sovellus & suoratoistopalvelut

Musiikkia pilvestä, suoratoistona ja omasta kirjastostasi — ILMAINEN sovellus tukee kaikkia lempilähteitäsi.
Lue lisää

Uskomaton äänenlaatu

Ei ole sattumaa, että HEOS-kaiuttimet toistavat puhdasta ääntä. Niiden suunnittelijat ovat Denonin asiantuntijoita, jotka ovat kehittäneet audioalan innovaatioita jo yli 100 vuoden ajan.
Lue lisää

Helppo käyttöönotto

On uskomatonta, kuinka nopeasti voit ottaa käyttöön HEOS-kaiuttimesi. Aseta kaiuttimet paikoilleen, ja kuuntelet musiikkia jo minuuttien päästä. Se on oikeasti niin helppoa.
Lue lisää

 

Tekniset tiedot

Äänijärjestelmä
3.0-kaiutinärjestelmä

jossa oma kanava dialogin selkeyttä varten.

D-luokan digitaalivahvistin

6-kanavainen suuritehoinen, viileästi toimiva D-luokan digitaalinen vahvistin tuottaa kirkkaan äänen, suuren dynamiikan ja vähän häiriöitä.

4 HDMI-sisääntuloa ja HDMI-ulostulo

Tukee 4K UHD:tä ARC:n kautta, joten HEOS Bar voidaan liittää yhdellä kaapelilla televisioon.

Analoginen linjatulo

3,5mm sisääntulo analogisia musiikkilähteitä varten.

Älykäs IR-ohjaus

Voit käyttää HEOS Baria TV:si kaukosäätimellä. Sisäänrakennettu infrapunatoistin jatkaa kaukosäätimen signaalin eteenpäin, mikäli HEOS Bar on televisiosi edessä.

Musiikkilähteet
Musiikkitilauspalvelut

HEOS Appin kautta voit valita mieleisesi useasta palvelusta kuten Spotify, Rhapsody, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MOOD:MIX ja muista, jotka tarjoavat DRM-vapaita kappaleita. Lisää palveluita tulossa.*

Internet Radiokanavat

Valitse lempiradiokanavasi ja kuuntele MP3-, AAC- and WMA-tiedostoja (TuneIn-palvelun kautta).

Yhteensopivat musiikkiformaatit

WMA: 192kbps asti
AAC and MP3: 320kbps asti
FLAC, WAV and ALAC:
24-bit/192kHz asti
DSD 5.6 (suoratoisto)

Yhteensopivat kuvaformaatit

HEOS Appin tukee JPG-, PNG-, BMP- and GIF-kuvaformaatteja.

Yhteensopivat USB-muistit

HEOS Bar tukee USB-muisteja suoraan USB-liittimen kautta. Musiikkia voidaan toistaa joko HEOS Barilla, tai minkä vain HEOS-verkon kaiuttimen kautta.

*Musiikkipalveluiden saatavuus voi vaihdella alueittain. Kaikki palvelut ei välttämättä ole saatavilla ostohetkellä. Musiikkipalveluiden toimittajat voivat lisätä tai poistaa tuotteitaan. Osoitteessa www.denon.fi/fi/musicservices näet tuoreimmat ilmoitukset.

Verkkotoiminnot
Langaton yhteys

Liity olemassa olevaan langattomaan verkkoon nopeasti ja helposti. HEOS Bar tukee uusimpia 802.11-verkkoja (myös tuplakaistaiset "N", "AC") luotettavinta verkkoyhteyttä varten.

Langallinen yhteys

Liity kotisi tai toimistosi lähiverkkoon RJ-45-liittimen kautta.

Yleistä
Virtalähde

100-240 Volts AC, 50/60 Hz

Laatikon sisältö

HEOS Bar, Pikaopas, HDMI-kaapeli, optinen kaapeli, 3.5mm asennuskaapeli, virtajohdot, Ethernet-kaapeli, laitejalkojen pidennysosat

Ohjaimet & indikaattorit

Äänenvoimakkuus ylös/alas (+, -), äänenvaimennus, vaimennuksen LED-ilmaisin

Paino

4.8 kg

Monen kielen tuki

Englanti, ranska, espanja

Käyttölämpötila

5-35 °C

Tuotteen viimeistely

Musta

Huom: Koska pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme, tuotteen ominaisuudet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Palkinnot & videot

 • HEOS Bar on vakuuttavimman kuuloinen soundbar, jota olemme kuulleet, ja se tarjoaa […] kaikki tarvittavat tulot ja lähdöt.
 • Newbay Median julkaisut Residential Systems ja TWICE ovat valinneet parhaat tuotteet CEDIA 2017 tapahtumassa San Diegossa. Palkinnot kunnioittavat tapahtumassa esiteltyjä uskomattomia tuotteita.
 • ”HEOS Bar yhdessä HEOS Subin kanssa kuulosti testijakson aikana erittäin hyvältä. Tykkäsimme korkeasta valmistuslaadusta sekä tyylikkään huomaamattomasta ulkonäöstä. Äänenlaadultaan Denonin HEOS Bar yllätti meidät enemmän kuin positiivisesti.”
 • ”Sillä voi striimata musiikkia, se voi toimia hifijärjestelmän keskusyksikkönä ja toistaa langatonta monihuonemusiikkia, mutta silti sen lämmin ja musikaalinen ääni vaikutti meihin eniten.”
 • Denonin vaikuttava kotiteatterijärjestelmä sisältäen HEOS Barin, Subwooferin ja 2 kpl HEOS 1 kaiuttimia testattiin iTAVISENin toimesta.
  ”Jos etsit langatonta surround-järjestelmää, jossa on hyvät suoratoistomahdollisuudet ja hinta ei ole ongelma, Denonin HEOS on erinomainen valinta. Sen ääni on aivan fantastinen.”
 • ”Neljän HDMI-tulon ja Dolby- sekä DTS-tuen ansiosta HEOS Bar on yksi markkinoiden täydellisimmistä soundbareista. Lisäämällä subwoofer ja langattomat takakaiuttimet elokuvakokemuksista saadaan entistä viihdyttävämpiä; voimme nauttia lähes elokuvateatterin veroisesta leffakokemuksesta kotonamme. Yksi olennainen syy on mahdollisuus säätää takakaiuttimien ja subwooferin etäisyys. Stereomusiikkikin toimii mahtavasti ja subwoofer integroituu erittäin hyvin. Sonos on kohdannut vertaisensa!”
 • Denonin HEOS-malliston monihuonekaiuttimet ovat erinomaisia valintoja ja ne voivat tuottaa jopa aitoa surround-ääntä kotiteatteriisi. Yhdistettynä HEOS Barin, HEOS Subwooferin ja kahden GoPackilla varustetun HEOS 1:n kanssa, vaikuttava 5.1-järjestelmä voidaan rakentaa myös huoneissa, jossa johtoja ei voida käyttää.
 • Poikkeuksellinen soundbar ja striimausratkaisu elegantilla designilla.
 • Yhteevetona Denon HEOS Bar on soundbar heille, jotka etsivät täyttä järjestelmää yksinkertaisella toteutuksella. Se tarjoaa vahvaa ääntä yhdeksällä kaiutinelementillään. Siinä on myös moderni muotokieli, joka sopii täydellisesti yhteen lähes jokaisen nykyaikaisen TV:n kanssa.
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 16ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Lataukset

 • Nimi
  Päiväys
  Koko
  Tiedostotyyppi
  Toiminto
 • HEOS Bar tuotetiedot
  03.13.2017
  1,80 MB