HEOS 5

 • Täysin hämmästyttävä ääni hillitystä ja tyylikkäästä voimanpesästä.
 • Kahva mahdollistaa helpon siirrettävyyden sinne, missä tarvitset mahtavaa ääntä
 • Kaksi erityisesti suunniteltua diskanttikalottia
 • Kaksi keskiääntä ja passiivisäteilijä, jotka saavat tehonsa 4 erilliseltä D-luokan vahvistimelta

  Vaihda väriä:
1-y6_6HLkEM
Video
marT20
EISA-palkinto

Ominaisuudet - HEOS 5

Eleganssi kohtaa suorituskyvyn.

Ihanteellinen keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin, kuten ruokailuhuoneisiin, suurempiin makuuhuoneisiin ja toimistoihin tai pienempiin olohuoneisiin.


Tämä kauniisti muotoiltu keskikokoinen kaiutin toistaa musiikkia pilvipalveluista, puhelimeen tai taulutietokoneeseen tallennettua musiikkia sekä USB- ja NAS-lähteitäkin. Ole ahne, me hoidamme loput.


Se sisältää myös neljän kaiutinelementin, yhden passiivielementin ja neljän D-luokan vahvistimen yhdistelmän, jota ohjaa huippuluokan digitaalinen signaalinkäsittely, joka on luotu studiossa. Teknisen tekstin käännös: Todella älykkäät ihmiset ovat rakentaneet tämän upeista osista ja sinä voit kuulla sen jokaisessa tahdissa.

 • Sulava ja elegantti muotoilu tuottaa uskomattoman tehokkaan täyden alueen hifi-elämyksen
 • Hämmästyttävä lähtö hillitystä laitteesta
 • Äänenvoimakkuuden säätö- ja mykistyspainikkeet, mykistyksen merkkivalo, monivärinen tilan merkkivalo
 • Ilmainen HEOS-sovellus iOS- ja Android-laitteisiin
 • Suoratoista suosikkimusiikkipalvelustasi, kuten Spotify, Pandora, Rhapsody tai TuneIn
 • uoratoista musiikkia, joka on tallennettu paikallisesti iOS- tai Android-älypuhelimeen tai -taulutietokoneeseen.
 • USB-liitin ja aux-tuloliitin mahdollistavat toiston näistä lähteistä yhdelle tai useammalle HEOS-soittimelle täydellisesti synkronoituna.
 • Suoratoista musiikkia kotiverkon laitteista, kuten NAS-asemilta ja tietokoneilta
 • Sisäinen kaksikaistainen langaton yhteys toimii tavallisten langattomien kotiverkkojen kanssa
 • Ethernet-liitin langallista verkkoliitäntää varten

Kaikissa HEOS kaiuttimissa:

MONIHUONEÄÄNI

Jokaisessa huoneessa voi olla oma HEOS äänensä. Tai voit soittaa yhden kappaleen kaikkialla. Monihuone tarkoittaa monia mahdollisuuksia.
Lue lisää

SOVELLUKSET JA SUORATOISTOPALVELUT

Musiikkia pilvipalveluista, suoratoistopalveluista ja musiikkikirjastostasi - kaikki suosikkilähteesi ovat tuettuna tässä ilmaisessa sovelluksessa.
Lue lisää

USKOMATON ÄÄNENLAATU

Ei ole vahinko että HEOS kaiuttimet tuottavat loistavan äänen. Yli 100 vuoden kokemuksen omaavan Denoin insinöörit ovat suunnitelleet kaiuttimet.
Lue lisää

HELPPO ASENTAA

Et uskokaan kuinka nopeasti voit kuunnella HEOS kaiuttimiasi. Laita kaiuttimet paikoilleen ja voit aloittaa musiikin kuuntelun minuuteissa. Se on todellakin niin helppoa.
Lue lisää

Tekniset tiedot - HEOS 5

Yleistä

Toimii parhaiten keskikokoisissa ja suurissa huoneissa kuten ruokailutilat, suuremmat makuuhuoneet sekä kotitoimistot ja pienemmät olohuoneet.

Kaiutinelementit kaksi diskanttia, kaksi midbassoa

Kotelon tyyppi yksi passiivisäteilijä

Vahvistinkanavat 4

3.5mm äänitulo Kyllä (1)

USB port for direct connection of stored music Kyllä (1)

Langallinen verkko Ethernet-liitäntä (1)

Langaton verrko 802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla

3.5mm kuulokelähtö Ei

Kierrekiinnitys seinä/kattotelinettä varten Ei

Sijoitus Vaakatasoon

Lataukset - HEOS 5

pdf file
Owner's Manual - English

8,64 MB
12.31.2014

pdf file
Quick Start Guide - English

3,60 MB
12.31.2014

pdf file
Specification Sheet - English

4,03 MB
12.31.2014

Videot - HEOS 5

Arvostelut ja palkinnot - HEOS 5

Awards
T3 - HEOS System
"Taistelu Denonin ja Sonoksen välillä on verinen […] HEOS on yhä kokonaisuutena paras monihuonejärjestelmä […] Äänentoisto on huimaava, ja sovellus toimii kuin ajatus."
M3-Award

“Yksinkertaisesti loistava tuote!”

T3

Kategoria: Paras kotiäänentoisto – HEOS by Denon ”Sonos on hallinnut monihuonejärjestelmien markkinoita, mutta HEOS vie voiton tarjoten valikoiman hyvä-äänisiä kaiuttimia, loistavan sovelluksen ja erinomaisen hinta-laatusuhteen.” T3: ”HEOS by Denon järjestelmän avulla voit avata musiikintoiston koko kotiisi.”

AV Forums

Denon's HEOS multiroom system marks an excellent debut into this particular market by the Japanese manufacturer and the overall combination of quality, flexibility and performance marks it out amongst all the competition. HEOS manages to deliver the overall levels of performance that make it worthy of a highly recommended award

WHAT HI-FI?

One of the most well-equipped contenders to take on Sonos at the game it knows so well. It's similarly priced, equally stylish, wonderfully simple to use and includes a few great features that, as yet, Sonos has overlooked.

AREA DVD

“HEOS tarjoaa erinomaista akustista suorituskykyä, helpon asennuksen ja joustavuutta. Asentajille HEOS on erityisen kiinnostava ja ajurituki tulee löytymään Crestron, Control4, RTI ja …”. “Lippulaiva HEOS 7 sopii mainiosti isompiin olohuoneisiin ja täyttää ne voimakkaalla ja täyteläisellä äänellä.“ “ Kaikki komponentit tarjoavat elävyyttä ja dynamiikkaa. Basso on tukeva mutta hyvin tasapainossa. Voittaja on HEOS 7 jossa voimaa on niin paljon että saatat etsiä subwooferia huonekalujen alta.“

EISA-palkinto Denon HEOS monihuonejärjestelmälle

“Denon HEOS-mallisto tarjoaa kaikki tarvittavat komponentit vaikka koko kodin kattavaan, monipuoliseen langattomaan äänentoistojärjestelmään. Järjestelmä sisältää useita plug & play -tyyppisiä hyvä-äänisiä kaiutinyksiköitä – HEOS 1, 3 5 ja 7. HEOS Amp ja HEOS Link mahdollistavat muidenkin kaiuttimien tai ohjelmalähteiden kytkennän järjestelmään. HEOS HomeCinema on taas sarjaan kuuluva soundbar-kaiutin ja HEOS Extend on täydellinen tapa parantaa Wi-Fi verkon kuuluvuutta langatonta musiikin toistoa varten. Koko järjestelmää hallitaan ja käytetään helppokäyttöisellä HEOS-sovelluksella (Android ja iOS), tarjoten muun muassa Spotify, Tidal ja Deezer -suoratoistopalvelut sekä TuneIn-internet-radion. Kaiuttimet kykenevät yllättävän syvään bassontoistoon, tasapainoiseen keskiääneen ja huoneen täyttävään energiaan. HEOS on täydellinen tapa levittää laadukasta ääntä ympäri kodin.

HEOS on testivoittaja T3 julkaisussa ja saavutti Platinum Award palkinnon

“HEOS by Denon on valintamme monihuonejärjestelmäksi. Musikaalinen ja täynnä ominaisuuksia kuten USB-toisto, terästettynä toimivalla sovelluksella, järjestelmä on loistava suorittaja!”

UKK - HEOS 5

 • MIKÄ ON HEOS BY DENON?
  HEOS by Denon on langaton usean huoneen äänijärjestelmä, joka koostuu koko talollesi tarkoitettujen loistavalta kuulostavien musiikkisoittimien perheestä. Tämä on ilmainen sovellus, jolla voit ohjata niitä iOS- tai Android-puhelimella tai -taulutietokoneella. Voit nauttia musiikin suoratoistopalveluista, internetradiosta ja omista musiikkikokoelmistasi, ja asentaminen sujuu kuin tanssi....More
 • MIKÄ EROTTAA HEOS-KAIUTTIMET MUISTA LANGATTOMISTA KAIUTTIMISTA?
  HEOS on todellinen monen huoneen järjestelmä. Voit soittaa samaa kappaletta kaikissa huoneissa tai valitsemassasi huoneiden yhdistelmässä, tai vaikkapa eri kappaleen joka huoneessa. Nämä ovat selkeitä etuja verrattuna muihin langattomiin järjestelmiin, kuten Airplay ja Bluetooth. HEOS käyttää tavallista kodin langatonta tekniikkaa, joten voit käyttää nykyistä reititintäsi ilman tarvetta uusille laitteille, kuten siltauslaitteelle. Langaton kantama ja äänenlaatu ovat paljon Bluetoothia parempia ja kaikki verkon laitteet, jotka voivat käyttää ilmaista HEOS-sovellusta, voivat ohjata kaikkia kaiuttimia. Vain HEOSin mukana tulee Denonin 100 vuoden audio-asiantuntevuus.... More
 • MITÄ EROA ON 4 HEOS -KAIUTTIMILLA?
  HEOS 1 kaiuttimen kotelointi on kosteussuojattu, tehden kaiuttimesta ideaalin ratkaisun kosteisiin tai höyryisiin tiloihin kuten kylpyhuoneet. HEOS 3 on kaksoisohjainkaiutin, jossa on 2 D-luokan vahvistinkanavaa, jotka ovat ihanteellisia pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin. HEOS 5 on viiden ohjaimen järjestelmä, jossa on 4 aktiivista ohjainta (kaksi keskiwooferia, kaksi diskanttikaiutinta), jotka saavat virtaa 4 D-luokan vahvistinkanavalta, sekä passiivielementti. Se on ihanteellinen keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin. HEOS 7 sisältää 7 ohjainta, mukaan lukien kaksi keskiwooferia, kaksi diskanttikaiutinta ja aktiivisen subwooferin, jotka saavat virtaa 5 D-luokan vahvistinkanavalta, sekä kaksi passiivielementtiä. HEOS 7 sisältää kuulokelähdön. Suoratoistotoiminnot sekä USB- ja Aux-tulot ovat identtisiä kaikissa malleissa.... More
 • MIKÄ HEOS-KAIUTIN ON OIKEA HUONEESEENI?
  Kaikki HEOS-kaiuttimet tarjoavat loistavan musiikkielämyksen. Yleisesti HEOS 7:ää suositellaan suuriin huoneisiin ja avoimiin alueille, kuten olohuoneisiin, patioille, avoimiin huoneyhdistelmiin tai ihmisille, jotka haluavat syvimmän basson ja suurimman tehon; HEOS 5:ttä suositellaan keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin, kuten ruokailuhuoneisiin, suuriin makuuhuoneisiin ja toimistoihin tai pieniin olohuoneisiin; ja HEOS 3:a suositellaan pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin, kuten makuuhuoneisiin, toimistoihin ja keittiöihin.... More
 • MITÄ MUUTA TARVITSEN, JOTTA TÄMÄ TOIMII KOTONANI?
  Sinun on ladattava ilmainen HEOSbyDenon-sovellus iPhoneen, iPadiin tai iPodiin, jossa on iOS 5 tai uudempi, tai Android-älypuhelimeen tai -taulutietokoneeseen, jossa on Android 2.3 tai uudempi. Tarvitset langattoman verkon ja Internet-yhteyden sekä mobiililaitteen, joka on liitetty langattomaan verkkoon... More
 • MITÄ MUSIIKKILÄHTEITÄ HEOS TUKEE?
  Spotify, Deezer, TuneIn, lisää tulossa pian sekä musiikki, joka on tallennettu puhelimeen tai taulutietokoneeseen, USB-tallennustilaan sekä analogiset lähteet. More
 • VOINKO KÄYTTÄÄ KAHTA HEOS-KAIUTINTA STEREOPARINA?
  Voit käyttää kahta HEOS 1, kahta HEOS 3, kahta HEOS 5, tai kahta HEOS 7 kaiutinta stereoparina.More
 • KUINKA MONTA HEOS-KAIUTINTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ KERRALLA?
  Järjestelmä tukee enintään 32 HEOS-musiikkisoitinta verkossa kerralla. More
 • MIKÄ ON ILMAINEN HEOS-TILI JA MITÄ ETUJA SIITÄ ON?
  HEOS-tili muistaa kaikki asetuksesi ja mieltymyksesi, kuten musiikkipalveluiden kirjautumiset ja HEOS-soittoluettelon. Kun haluat lisätä useita älypuhelin- tai taulutietokoneohjaimia järjestelmääsi, sinun tarvitsee vain kirjautua kultakin laitteelta HEOS-käyttäjänimellä ja -salasanalla. Saat välittömästi kaikki musiikkipalvelut ja HEOS-soittoluettelot uuteen ohjaimeen. Tuemme myös useita HEOS-tilejä yhdessä kotitaloudessa. Täten kukin perheen jäsen voi nauttia omasta Pandora- tai Spotify-tilinsä tms. tiliasetuksistas ja silti jakaa samat kaiuttimet kotona.... More
 • MISTÄ VOIN OSTAA HEOS-JÄRJESTELMÄN?
  Valtuutetut HEOS-jälleenmyyjät voit katsoa seuraavasta linkistä HEOS-verkkosivustolta: authorized dealers.

Vertailu - HEOS 5

Malli
HEOS 5
Yleistä
Toimii parhaiten
keskikokoisissa ja suurissa huoneissa kuten ruokailutilat, suuremmat makuuhuoneet sekä kotitoimistot ja pienemmät olohuoneet.
pienissä ja keskikokoisissa huoneissa ja sisältää kosteussuojan joten kaiutin toimii myös kylpyhuoneessa.
pieissä ja keskikokoisissa huoneissa kuten makuuhuoneet, kotitoimistot ja keittiöt.
Kaiutinelementit
kaksi diskanttia, kaksi midbassoa
kaksi täyden taajuuskaistan
kaksi täyden taajuuskaistan
Kotelon tyyppi
yksi passiivisäteilijä
suljettu
portilla
Vahvistinkanavat
4
2
2
3.5mm äänitulo
Kyllä (1)
Kyllä (1)
Kyllä (1)
USB port for direct connection of stored music
Kyllä (1)
Kyllä (1)
Kyllä (1)
Langallinen verkko
Ethernet-liitäntä (1)
Ethernet-liitäntä (1)
Ethernet-liitäntä (1)
Langaton verrko
802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla
802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla
802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla
3.5mm kuulokelähtö
Ei
Ei
Ei
Kierrekiinnitys seinä/kattotelinettä varten
Ei
Kyllä
Kyllä
Sijoitus
Vaakatasoon
Vaakatasoon
Vaaka- tai pystyasentoon