HEOS 1

 • Langaton äänen suoratoisto olemassaolevan langattoman verkon kautta
 • Kustomoidut midbasso ja dome diskantti
 • Suljettu kotelointi jossa kosteussuojaus
 • Korkean hyötysuhteen kaksikanavainen vahvistin
 • Saatavilla valinnainen Go Pack ladattavalla akulla ja Bluetooth-sovittimella

  Vaihda väriä:
08VxGzh97TM
Video
marT20
EISA-palkinto

Ominaisuudet - HEOS 1

Uskomaton ääni pienikokoisesta ja kannettavasta kaiuttimesta.

Kuuntele suosikkimusiikkiasi langattomasti Bluetoothin* ja Wi-Fi verkon kautta toistettuna.


Pienessä koteloinnissa on kosteussuojaus joten HEOS 1 soveltuu käytettäväksi myös kosteissa tiloissa kuten kylpyhuone.


Kytke kannettava laitteesi suoraan HEOS 1 kaiuttimen USB-liitäntään. Kaiuttimessa on myös stereo linjatulo analogisia äänilähteitä varten.

HEOS 1 kaiuttimen kehittynyt DSP (Digital Signal Processing) takaa täysipainoisen äänen ja yhdistettynä ammattimaisesti säädettyyn taajuuskorjaimeen sekä kaksikanavaiseen D-luokan vahvistimeen kaiuttimien sointi on pehmeä ja neutraali.

Kaiuttimessa on erityisesti suunnitellut midbasso- ja diskanttielementit ja HEOS 1 kaiuttimen kotelointi on kosteudenkestävä joten kaiutinta on mahdollista käyttää myös märkätiloissa.

 • Kuuntele suosikkimusiikkiasi missä tahansa huoneessa, jopa kylpyhuoneessa
 • Huippuluokan studioista peräisin oleva äänen optimointi takaa huippulaadukkaan äänen
 • Käytä kahta HEOS 1 kaiutinta stereoparina, täydellisesti synkronoituna
 • Valinnaisessa Go Pack lisätarvikepaketissa on ladattava lithium-ion akku jolla saavutetaan jopa 6 tunnin kuunteluelämys täysin langattomasti, USB Bluetooth langaton adapteri sekä silikoninen roiskesuoja jolla kaiuttimen liittimet suojataan roiskevedeltä
 • Suoratoista suosikkimusiikkipalveluistasi kuten Spotify, Deezer, Napster tai TuneIn
 • Ilmainen HEOS sovellus iOS, Android ja Kindle laitteisiin
 • USB-liitin ja aux-tuloliitin mahdollistavat toiston näistä lähteistä yhdelle tai useammalle HEOS-soittimelle täydellisesti synkronoituna.
 • Dual band Wi-Fi kytkeytyy tavalliseen kotiverkkoon
 • RJ-45 LAN liitin suoraan verkkoliitäntään
 • Volume up, volume down, power on/off painikkeet
 • Verkkovirta-adapteri mukana

*Bluetooth saatavilla ostamalla GoPack –lisävarustepaketin jonka mukana tulee USB Bluetooth langaton adapteri.

Kaikissa HEOS kaiuttimissa:

MONIHUONEÄÄNI

Jokaisessa huoneessa voi olla oma HEOS äänensä. Tai voit soittaa yhden kappaleen kaikkialla. Monihuone tarkoittaa monia mahdollisuuksia.
Lue lisää

SOVELLUKSET JA SUORATOISTOPALVELUT

Musiikkia pilvipalveluista, suoratoistopalveluista ja musiikkikirjastostasi - kaikki suosikkilähteesi ovat tuettuna tässä ilmaisessa sovelluksessa.
Lue lisää

USKOMATON ÄÄNENLAATU

Ei ole vahinko että HEOS kaiuttimet tuottavat loistavan äänen. Yli 100 vuoden kokemuksen omaavan Denoin insinöörit ovat suunnitelleet kaiuttimet.
Lue lisää

HELPPO ASENTAA

Et uskokaan kuinka nopeasti voit kuunnella HEOS kaiuttimiasi. Laita kaiuttimet paikoilleen ja voit aloittaa musiikin kuuntelun minuuteissa. Se on todellakin niin helppoa.
Lue lisää

Tekniset tiedot - HEOS 1

Yleistä

Toimii parhaiten pienissä ja keskikokoisissa huoneissa ja sisältää kosteussuojan joten kaiutin toimii myös kylpyhuoneessa.

Kaiutinelementit kaksi täyden taajuuskaistan

Kotelon tyyppi suljettu

Vahvistinkanavat 2

3.5mm äänitulo Kyllä (1)

USB port for direct connection of stored music Kyllä (1)

Langallinen verkko Ethernet-liitäntä (1)

Langaton verrko 802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla

3.5mm kuulokelähtö Ei

Kierrekiinnitys seinä/kattotelinettä varten Kyllä

Sijoitus Vaakatasoon

Lataukset - HEOS 1

pdf file
Quick Start Guide - English

3,56 MB
05.10.2016

Videot - HEOS 1

The HEOS 1 Wireless speaker.

Arvostelut ja palkinnot - HEOS 1

Awards
T3 - HEOS System
"Taistelu Denonin ja Sonoksen välillä on verinen […] HEOS on yhä kokonaisuutena paras monihuonejärjestelmä […] Äänentoisto on huimaava, ja sovellus toimii kuin ajatus."
modern hifi
The HEOS 1 is one of the most flexible multi-room loudspeakers on the market. With the option to use it outdoors, it is way ahead of most competitors.
T3

Kategoria: Paras kotiäänentoisto – HEOS by Denon ”Sonos on hallinnut monihuonejärjestelmien markkinoita, mutta HEOS vie voiton tarjoten valikoiman hyvä-äänisiä kaiuttimia, loistavan sovelluksen ja erinomaisen hinta-laatusuhteen.” T3: ”HEOS by Denon järjestelmän avulla voit avata musiikintoiston koko kotiisi.”

AV Forums

Denon's HEOS multiroom system marks an excellent debut into this particular market by the Japanese manufacturer and the overall combination of quality, flexibility and performance marks it out amongst all the competition. HEOS manages to deliver the overall levels of performance that make it worthy of a highly recommended award

WHAT HI-FI?

One of the most well-equipped contenders to take on Sonos at the game it knows so well. It's similarly priced, equally stylish, wonderfully simple to use and includes a few great features that, as yet, Sonos has overlooked.

AREA DVD

“Kompakti ja voimakas ääni sekä erittäin joustava – sitä on HEOS 1 ja HEOS Go Pack.” “Erityisesti kaksi HEOS 1 kaiutinta paritettuna stereokaiuttimiksi tarjoaa hienostunutta musiikin iloa kaikilla tyylilajeilla“.

EISA-palkinto Denon HEOS monihuonejärjestelmälle

“Denon HEOS-mallisto tarjoaa kaikki tarvittavat komponentit vaikka koko kodin kattavaan, monipuoliseen langattomaan äänentoistojärjestelmään. Järjestelmä sisältää useita plug & play -tyyppisiä hyvä-äänisiä kaiutinyksiköitä – HEOS 1, 3 5 ja 7. HEOS Amp ja HEOS Link mahdollistavat muidenkin kaiuttimien tai ohjelmalähteiden kytkennän järjestelmään. HEOS HomeCinema on taas sarjaan kuuluva soundbar-kaiutin ja HEOS Extend on täydellinen tapa parantaa Wi-Fi verkon kuuluvuutta langatonta musiikin toistoa varten. Koko järjestelmää hallitaan ja käytetään helppokäyttöisellä HEOS-sovelluksella (Android ja iOS), tarjoten muun muassa Spotify, Tidal ja Deezer -suoratoistopalvelut sekä TuneIn-internet-radion. Kaiuttimet kykenevät yllättävän syvään bassontoistoon, tasapainoiseen keskiääneen ja huoneen täyttävään energiaan. HEOS on täydellinen tapa levittää laadukasta ääntä ympäri kodin.

HEOS on testivoittaja T3 julkaisussa ja saavutti Platinum Award palkinnon

“HEOS by Denon on valintamme monihuonejärjestelmäksi. Musikaalinen ja täynnä ominaisuuksia kuten USB-toisto, terästettynä toimivalla sovelluksella, järjestelmä on loistava suorittaja!”

UKK - HEOS 1

 • MIKÄ ON HEOS BY DENON?
  HEOS by Denon on langaton usean huoneen äänijärjestelmä, joka koostuu koko talollesi tarkoitettujen loistavalta kuulostavien musiikkisoittimien perheestä. Tämä on ilmainen sovellus, jolla voit ohjata niitä iOS- tai Android-puhelimella tai -taulutietokoneella. Voit nauttia musiikin suoratoistopalveluista, internetradiosta ja omista musiikkikokoelmistasi, ja asentaminen sujuu kuin tanssi....More
 • MIKÄ EROTTAA HEOS-KAIUTTIMET MUISTA LANGATTOMISTA KAIUTTIMISTA?
  HEOS on todellinen monen huoneen järjestelmä. Voit soittaa samaa kappaletta kaikissa huoneissa tai valitsemassasi huoneiden yhdistelmässä, tai vaikkapa eri kappaleen joka huoneessa. Nämä ovat selkeitä etuja verrattuna muihin langattomiin järjestelmiin, kuten Airplay ja Bluetooth. HEOS käyttää tavallista kodin langatonta tekniikkaa, joten voit käyttää nykyistä reititintäsi ilman tarvetta uusille laitteille, kuten siltauslaitteelle. Langaton kantama ja äänenlaatu ovat paljon Bluetoothia parempia ja kaikki verkon laitteet, jotka voivat käyttää ilmaista HEOS-sovellusta, voivat ohjata kaikkia kaiuttimia. Vain HEOSin mukana tulee Denonin 100 vuoden audio-asiantuntevuus.... More
 • MITÄ EROA ON 4 HEOS -KAIUTTIMILLA?
  HEOS 1 kaiuttimen kotelointi on kosteussuojattu, tehden kaiuttimesta ideaalin ratkaisun kosteisiin tai höyryisiin tiloihin kuten kylpyhuoneet. HEOS 3 on kaksoisohjainkaiutin, jossa on 2 D-luokan vahvistinkanavaa, jotka ovat ihanteellisia pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin. HEOS 5 on viiden ohjaimen järjestelmä, jossa on 4 aktiivista ohjainta (kaksi keskiwooferia, kaksi diskanttikaiutinta), jotka saavat virtaa 4 D-luokan vahvistinkanavalta, sekä passiivielementti. Se on ihanteellinen keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin. HEOS 7 sisältää 7 ohjainta, mukaan lukien kaksi keskiwooferia, kaksi diskanttikaiutinta ja aktiivisen subwooferin, jotka saavat virtaa 5 D-luokan vahvistinkanavalta, sekä kaksi passiivielementtiä. HEOS 7 sisältää kuulokelähdön. Suoratoistotoiminnot sekä USB- ja Aux-tulot ovat identtisiä kaikissa malleissa.... More
 • MIKÄ HEOS-KAIUTIN ON OIKEA HUONEESEENI?
  Kaikki HEOS-kaiuttimet tarjoavat loistavan musiikkielämyksen. Yleisesti HEOS 7:ää suositellaan suuriin huoneisiin ja avoimiin alueille, kuten olohuoneisiin, patioille, avoimiin huoneyhdistelmiin tai ihmisille, jotka haluavat syvimmän basson ja suurimman tehon; HEOS 5:ttä suositellaan keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin, kuten ruokailuhuoneisiin, suuriin makuuhuoneisiin ja toimistoihin tai pieniin olohuoneisiin; ja HEOS 3:a suositellaan pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin, kuten makuuhuoneisiin, toimistoihin ja keittiöihin.... More
 • MITÄ MUUTA TARVITSEN, JOTTA TÄMÄ TOIMII KOTONANI?
  Sinun on ladattava ilmainen HEOSbyDenon-sovellus iPhoneen, iPadiin tai iPodiin, jossa on iOS 5 tai uudempi, tai Android-älypuhelimeen tai -taulutietokoneeseen, jossa on Android 2.3 tai uudempi. Tarvitset langattoman verkon ja Internet-yhteyden sekä mobiililaitteen, joka on liitetty langattomaan verkkoon... More
 • MITÄ MUSIIKKILÄHTEITÄ HEOS TUKEE?
  Spotify, Deezer, TuneIn, lisää tulossa pian sekä musiikki, joka on tallennettu puhelimeen tai taulutietokoneeseen, USB-tallennustilaan sekä analogiset lähteet. More
 • VOINKO KÄYTTÄÄ KAHTA HEOS-KAIUTINTA STEREOPARINA?
  Voit käyttää kahta HEOS 1, kahta HEOS 3, kahta HEOS 5, tai kahta HEOS 7 kaiutinta stereoparina.More
 • KUINKA MONTA HEOS-KAIUTINTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ KERRALLA?
  Järjestelmä tukee enintään 32 HEOS-musiikkisoitinta verkossa kerralla. More
 • MIKÄ ON ILMAINEN HEOS-TILI JA MITÄ ETUJA SIITÄ ON?
  HEOS-tili muistaa kaikki asetuksesi ja mieltymyksesi, kuten musiikkipalveluiden kirjautumiset ja HEOS-soittoluettelon. Kun haluat lisätä useita älypuhelin- tai taulutietokoneohjaimia järjestelmääsi, sinun tarvitsee vain kirjautua kultakin laitteelta HEOS-käyttäjänimellä ja -salasanalla. Saat välittömästi kaikki musiikkipalvelut ja HEOS-soittoluettelot uuteen ohjaimeen. Tuemme myös useita HEOS-tilejä yhdessä kotitaloudessa. Täten kukin perheen jäsen voi nauttia omasta Pandora- tai Spotify-tilinsä tms. tiliasetuksistas ja silti jakaa samat kaiuttimet kotona.... More
 • MISTÄ VOIN OSTAA HEOS-JÄRJESTELMÄN?
  Valtuutetut HEOS-jälleenmyyjät voit katsoa seuraavasta linkistä HEOS-verkkosivustolta: authorized dealers.

Vertailu - HEOS 1

Malli
HEOS 1
Yleistä
Toimii parhaiten
pienissä ja keskikokoisissa huoneissa ja sisältää kosteussuojan joten kaiutin toimii myös kylpyhuoneessa.
pieissä ja keskikokoisissa huoneissa kuten makuuhuoneet, kotitoimistot ja keittiöt.
keskikokoisissa ja suurissa huoneissa kuten ruokailutilat, suuremmat makuuhuoneet sekä kotitoimistot ja pienemmät olohuoneet.
Kaiutinelementit
kaksi täyden taajuuskaistan
kaksi täyden taajuuskaistan
kaksi diskanttia, kaksi midbassoa
Kotelon tyyppi
suljettu
portilla
yksi passiivisäteilijä
Vahvistinkanavat
2
2
4
3.5mm äänitulo
Kyllä (1)
Kyllä (1)
Kyllä (1)
USB port for direct connection of stored music
Kyllä (1)
Kyllä (1)
Kyllä (1)
Langallinen verkko
Ethernet-liitäntä (1)
Ethernet-liitäntä (1)
Ethernet-liitäntä (1)
Langaton verrko
802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla
802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla
802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla
3.5mm kuulokelähtö
Ei
Ei
Ei
Kierrekiinnitys seinä/kattotelinettä varten
Kyllä
Kyllä
Ei
Sijoitus
Vaakatasoon
Vaaka- tai pystyasentoon
Vaakatasoon