HEOS Wireless Speakers HEOS Wireless Speakers

Toista mikä tahansa kappale missä tahansa huoneessa.

Ohjaa musiikkia kaikkialla.

Kaiutin jokaiseen huoneeseen.

 

HEOS APP

Mikä tahansa kappale. Mikä tahansa huone. Mikä tahansa ajankohta.

HEOS tarjoaa kaiken musiikkisi käyttöösi ja lisäksi voit lisätä muita käyttäjiä valikoimaan tai mukauttaa huoneen käyttäjän mukaan: Omat kappaleet keittiössä, puolison kappaleet makuuhuoneessa. Suoratoista suosikkimusiikkipalvelustasi, puhelimesta tai verkosta. Lue lisää.

 

Langaton usean huoneen äänijärjestelmä

Mikä tahansa huone. Tai kaikki huoneet.

Voit komentaa musiikkia. Suoratoista tai soita valintoja musiikkikirjastostasi. Juhla- ja perhetilojen avulla voit soittaa yhden kappaleen kaikkialla tai eri kappaleet joka huoneissa. Valinta on sinun. Lue lisää

 

TUOTEPERHE

Kaunista musiikkia ,­ yhdessä tai erikseen.

"Nämä akustisesti muotoillut, tyylikkäät ja tehokkaat kaiuttimet tuottavat puhtaan, tarkan äänen yhdessä tai erikseen. Yhdistä ne toisiinsa äänen synkronointia varten ja luo eturivin kokemus, jonka vain HEOS tarjoaa."

 

HEOS 7

Täyttää suurimmat tilat

Paras mahdollinen langaton suorituskyky. Täydellinen juhliin.

Lue lisää

 

 

 

HEOS 5

Keskikokoisille ja suurille huoneille

Loistava yleiskaiutin. Loistava bassotoisto hillityssä ja hienostuneessa muodossa. Ihanteellinen kaikenlaisiin tapahtumiin, milloin tahansa.

Lue lisää

 

 

 

HEOS 3

Pienille ja keskikokoisille huoneille

Juhlien aloittaja. Tarjoaa HEOS-laitteen laadun ja kaikki ominaisuudet pienessä ja monipuolisessa laitteessa. Aseta kyljelleen tai nosta pystyyn. Voit asettaa sen lähestulkoon minne vain.

Lue lisää

ASENNUS

Helppo asentaa mihin tahansa huoneeseen

Aseta kaiuttimet minne haluat, lataa ILMAINEN sovellus älypuhelimeen, liitä kodin langattomaan verkkoon ja valitse lähde. Anna sitten musiikin soida. Lue lisää. Lue lisää

STEP 1

 

 

Kytke sisään

 

STEP 2

 

 

Napauta sovellusta

 

STEP 3

 

 

Kytke Wi-Fi-yhteyteen

 

STEP 4

 

 

Rakasta musiikkia

 

Olemme täällä sinua varten

HEOS by Denon on langaton usean huoneen äänijärjestelmä, joka koostuu koko talollesi tarkoitettujen loistavalta kuulostavien musiikkisoittimien perheestä. Tämä on ilmainen sovellus, jolla voit ohjata niitä iOS- tai Android-puhelimella tai -taulutietokoneella. Voit nauttia musiikin suoratoistopalveluista, internetradiosta ja omista musiikkikokoelmistasi, ja asentaminen sujuu kuin tanssi.
HEOS on todellinen monen huoneen järjestelmä. Voit soittaa samaa kappaletta kaikissa huoneissa tai valitsemassasi huoneiden yhdistelmässä, tai vaikkapa eri kappaleen joka huoneessa. Nämä ovat selkeitä etuja verrattuna muihin langattomiin järjestelmiin, kuten Airplay ja Bluetooth. HEOS käyttää tavallista kodin langatonta tekniikkaa, joten voit käyttää nykyistä reititintäsi ilman tarvetta uusille laitteille, kuten siltauslaitteelle. Langaton kantama ja äänenlaatu ovat paljon Bluetoothia parempia ja kaikki verkon laitteet, jotka voivat käyttää ilmaista HEOS-sovellusta, voivat ohjata kaikkia kaiuttimia. Vain HEOSin mukana tulee Denonin 100 vuoden audio-asiantuntevuus.
HEOS 1 kaiuttimen kotelointi on kosteussuojattu, tehden kaiuttimesta ideaalin ratkaisun kosteisiin tai höyryisiin tiloihin kuten kylpyhuoneet. HEOS 3 on kaksoisohjainkaiutin, jossa on 2 D-luokan vahvistinkanavaa, jotka ovat ihanteellisia pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin. HEOS 5 on viiden ohjaimen järjestelmä, jossa on 4 aktiivista ohjainta (kaksi keskiwooferia, kaksi diskanttikaiutinta), jotka saavat virtaa 4 D-luokan vahvistinkanavalta, sekä passiivielementti. Se on ihanteellinen keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin. HEOS 7 sisältää 7 ohjainta, mukaan lukien kaksi keskiwooferia, kaksi diskanttikaiutinta ja aktiivisen subwooferin, jotka saavat virtaa 5 D-luokan vahvistinkanavalta, sekä kaksi passiivielementtiä. HEOS 7 sisältää kuulokelähdön. Suoratoistotoiminnot sekä USB- ja Aux-tulot ovat identtisiä kaikissa malleissa.
Kaikki HEOS-kaiuttimet tarjoavat loistavan musiikkielämyksen. Yleisesti HEOS 7:ää suositellaan suuriin huoneisiin ja avoimiin alueille, kuten olohuoneisiin, patioille, avoimiin huoneyhdistelmiin tai ihmisille, jotka haluavat syvimmän basson ja suurimman tehon; HEOS 5:ttä suositellaan keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin, kuten ruokailuhuoneisiin, suuriin makuuhuoneisiin ja toimistoihin tai pieniin olohuoneisiin; ja HEOS 3:a suositellaan pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin, kuten makuuhuoneisiin, toimistoihin ja keittiöihin.
Sinun on ladattava ilmainen HEOSbyDenon-sovellus iPhoneen, iPadiin tai iPodiin, jossa on iOS 5 tai uudempi, tai Android-älypuhelimeen tai -taulutietokoneeseen, jossa on Android 2.3 tai uudempi. Tarvitset langattoman verkon ja Internet-yhteyden sekä mobiililaitteen, joka on liitetty langattomaan verkkoon.
Spotify, Deezer, TuneIn, Mood:Mix, lisää tulossa pian sekä musiikki, joka on tallennettu puhelimeen tai taulutietokoneeseen, USB-tallennustilaan sekä analogiset lähteet.
Voit käyttää kahta HEOS 1, kahta HEOS 3, kahta HEOS 5, tai kahta HEOS 7 kaiutinta stereoparina.
Järjestelmä tukee enintään 32 HEOS-musiikkisoitinta verkossa kerralla.
HEOS-tili muistaa kaikki asetuksesi ja mieltymyksesi, kuten musiikkipalveluiden kirjautumiset ja HEOS-soittoluettelon. Kun haluat lisätä useita älypuhelin- tai taulutietokoneohjaimia järjestelmääsi, sinun tarvitsee vain kirjautua kultakin laitteelta HEOS-käyttäjänimellä ja -salasanalla. Saat välittömästi kaikki musiikkipalvelut ja HEOS-soittoluettelot uuteen ohjaimeen. Tuemme myös useita HEOS-tilejä yhdessä kotitaloudessa. Täten kukin perheen jäsen voi nauttia omasta Pandora- tai Spotify-tilinsä tms. tiliasetuksistas ja silti jakaa samat kaiuttimet kotona.
Valtuutetut HEOS-jälleenmyyjät voit katsoa seuraavasta linkistä HEOS-verkkosivustolta: authorized dealers.

Jatka selailua - opi lisää HEOS järjestelmästä tai löydä juuri sinulle sopiva tuote

Käytämme evästeitä tarjotaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.